Onneksi suurin osa ihmisistä planeetallamme on hyviä. Joukkoon mahtuu kuitenkin myös huonompaa väkeä rehellisyyden osalta. Aamulehden artikkelissa kerrotaan juuri tästä. Mukava ja mielenkiintoinen äänestys on mennyt pilalle yhden henkilön takia. Valitettavasti tällaisia ihmisiä, jotka eivät tyypillisesti ole kovin tyytyväisiä elämäänsä, löytyy paljon ja tämä on heidän tapansa purkaa pahaa oloaan. Onneksi tosiaan maailmassa on paljon myös niitä, jotka eivät toimi näin kun heillä menee huonosti.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Yrityksiä yhdistää toki moni tekijä mutta yksi merkittävimmistä yhdistävistä tekijöistä on laskutus. Jopa Rantapallo-blogissa laskutus puhuttaa vaikka asia ei varsinaisesti sen matkusteluaihealueeseen edes kuulu. Jokainen yritys huolehtii laskutuksestaan – ainakin jos sillä on yhtään menestystä. Toki yritys itsekin maksaa laskuja toisille firmoille, koska ilman sitä on käytännössä mahdotonta pärjätä. Yksin ei voi luoda kaikkea, vaikka valmistaisi ja myisi jotain täysin luonnollista kuten appelsiineja. Nekin täytyy kuljettaa toisesta maasta omaan maahan myytäväksi, mikä on merkittävä kulu omalle yritykselle. Appelsiini onkin varsin hyvä esimerkki itse asiassa melko monimutkaisesta tuotteesta, sillä sen lähtiessä asiakkaan matkaan se on jo kokenut paljon ja sen tuomiseen on kulunut siis jo paljon rahaa ja monen ihmisen vaivaa. Ensin yksi henkilö kerää sen puusta. Tämän jälkeen seuraava henkilö todennäköisesti siirtää sen kuljetukseen lentokentälle. Lentokentällä se nostetaan lentokoneeseen. Perillä kohdemaassaan se jälleen siirretään kuljetukseen, josta se päätyy kaupan vastaanottoon. Siellä kaupan henkilökuntaan kuuluva työntekijä lopulta vie appelsiinin oikealle paikalleen hyllyyn, josta se päätyy lopulta asiakkaalle. Maagisesti tämäkin appelsiini silti maksaa ostajalle vain noin euron verran siitäkin huolimatta, että tästä unohtui laskea vielä hedelmän kasvatuksen tekevän henkilön kulut sekä kasvatuksen itsensä menot. Kaikki nämä osat vievät rahaa ja niistä myös laskutetaan. Onneksi loppuasiakkaan ei tarvitse tätä kuitenkaan ajatella, sillä se tekisi elämästä monin verroin hankalampaa.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

online marketing is like meeting people

Etsitkö tosiaan seuraa netistä? Kuten jo otsikossa sanoin erittäin selvästi, se on monella tavalla samankaltaista kuin markkinointi internetissä. Ensin luot hyvän tuotteen, joka olet tietysti sinä. Sitten laitat profiilisi Tinderiin tai jollekin sivustolle internetiin samalla tavalla kuin yritys laittaa verkkosivunsa internetiin. Sivun täytyy olla visuaalisesti houkutteleva. Sen pitää olla myös loogisesti vetoava. Sen on syytä olla myös oikeassa ympäristössä useimmiten, jotta se löydetään. Nämä säännöt pätevät siis monin tavoin sekä treffiseuran löytämiseen että markkinointiin yrityspuolella. Yhtäläisyydet eivät toki lopu tähän. Kun varsinainen kommunikointi alkaa, on syytä löytää yhteinen sävel, joka miellyttää molempia. Jos etsit vain esimerkiksi nopeaa seksiseuraa, saatat löytää oikean henkilön helposti ja vikkelästi. Jos taas etsit jotain, mikä palvelee molempia jopa vuosia, etsiminen saattaa kestää pidempään. Molemmilla on oma tehtävänsä ja roolinsa sekä myös aikansa. Molempia voi myös oppia lukemalla ja harjoittelemalla. Jos haluat opetella markkinointia, voit lukea kirjoja. Seurusteluun taas auttaa usein internetissä oleva materiaali kuten blogi, joka opettaa saamaan seksiseuraa helpommin. Lähes kaikessa voi tulla paremmaksi lukemalla ja harjoittelemalla. Tällä metodilla voit kehittää itsellesi uskomattoman elämän, jos sinulla vain riittää malttia ja keskittymiskykyä sekä hieman älykkyyttä. Toivottavasti tämä kirjoitus oli hyödyllinen ja avuksi. Tavataan taas myöhemmin!

 

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Terveyden monta puolta

01 helmi 2015

Nykyisin terveys tuntuu olevan enemmän lehdissä ja televisiossa aiheena kuin koskaan aiemmin. Kaikki tämä näkyvyys terveydelle on tietysti hyvä asia, koska näin ihmiset eivät yksinkertaisesti pysty välttymään siltä. Silti mukana tulee joitakin ongelmia. Yksi niistä on tietysti se, että monet sanovat täysin eri asioita. Osa puhuu viljojen puolesta ja osa taas on tiukasti niitä vastaan. Minä olen enemmän niitä vastaan, mutta näen niissä myös paljon hyvää. Lisäksi totta kai kaikki tämä ravintokeskeisyys vie huomiota muilta asioilta, jotka vaikuttavat hyvinvointiin kuten sosiaalisuus, liikunta sekä yleinen mielenterveys. Istumisen haitoista on puhuttu erittäin paljon viime aikoina. Se on ollut itselleni erittäin harmillinen tieto, sillä istun nykyisin enemmän kuin koskaan ennen lukuun ottamatta kouluaikoja. Useimmat ihmiset, joita kadulla näkee täällä Helsingissä, voivat hyvin tai ainakin he näyttävät siltä. He eivät vaikuta poikkeuksellisen onnellisilta, mutta eivät myöskään pahoinvoivilta. Tämä tietysti riippuu mihin osaan kaupunkia menee, sillä jo lähiöbaareissa näkymä on erittäin paljon erilainen. Lähiöbaarit ovatkin mielestäni yksi ihmiskunnan surullisimpia paikkoja. Ihmiset yrittävät päästä pakoon ongelmiaan luomalla niitä lisää ja vielä maksavat siitä. Lähiöbaareista on siis terveys erittäin kaukana. Hyvää ja tervettä vuotta kaikille joka tapauksessa!

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Miten hakukoneoptimointi ja remontointi liittyvät toisiinsa? Se on hyvä kysymys. Teknisesti ne eivät varmaan mitenkään liity toisiinsa. Jos nuo kaksi kuitenkin yhdistää toisiinsa, ne saattavat olla tehokas yhdistelmä. Hakukoneoptimoinnin avulla remonttiyritys saa näkyvyyttä internetissä, kun sitä etsitään. Näin asiakkaat löytävät sen, kun he tarvitsevat esimerkiksi putkiremonttia taloonsa. Tässä yhdistelmässä itse asiassa sekä asiakas että remontin tekevät yritys voittavat, koska asiakas löytää todennäköisesti hyvän yrityksen ja yritys puolestaan saa itselleen uuden asiakkaan ja tekee näin hieman lisäbisnestä itselleen. Näin talous toimii parhaimmillaan. Viime vuosina talous ei valitettavasti ole ollut kovin hyvin kunnossa ympäri maailmaa. Jotkut ihmiset ovat siitä huolimatta onnistuneet tekemään hyvin rahaa. Yksi hyvä tapa tehdä näin on monelle ollut hakukoneoptimointi. Hakukettu hakukoneoptimointi ei ole vielä yksi näistä mutta kenties pian kyseinenkin yritys lähtee hyvin lentoon. Se on ainakin kuulemma yrityksen tavoitteena. Hakukoneoptimoinnin hinta onkin yksi kyseisen alan kriittisistä tekijöistä. Se määrittelee hyvin pitkälti sen, miten hyvää laatua yritys pystyy tarjoamaan, mikä puolestaan sanelee yrityksen maineen. Pienellä rahalla ei saa hyviä tuloksia asiakkaille ja maine valitettavasti kärsii.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Laina tarpeen?

16 tammi 2015

Oletko koskaan tarvinnut lainaa heti? Pikalainaa voit saada itse asiassa yllättävän helposti. Internetin myötä asia on muuttunut erittäin helpoksi. Sinun ei tarvitse kuin mennä internetin ääreen ja etsiä lainaa tarjoavia sivustoja eli yrityksiä. He kertovat kuinka paljon lainalle tulee korkoa. Sitten vain annat tietosi ja rahaa tulee tilillesi pian. Konsepti on erittäin yksinkertainen. Sitä voi pitää jopa niin houkuttelevana, että se on lähes petollisen tuntuista. Toisaalta mikä tahansa, mitä ihmiset käyttävät vapaaehtoisesti, on suosittua joten miten kenelläkään olisi oikeus kieltää sitä? Ainoa syy tehdä niin olisi ehkä yhteinen koko kansan etu kuten esimerkiksi huumeiden kohdalla on. Monet ihmiset haluavat niitä, mutta jos ne olisivat koko kansan käytettävissä, yhteiskunta todennäköisesti kärsisi paljon. Se ainakin vaikuttaisi todennäköiseltä. Joka tapauksessa, esimerkiksi remonttia varten on usein syytä ottaa lainaa ja se on mielestäni hyvä asia. Sellaisen lainan saa helposti maksettua takaisin ja raha siihen on myös hyvä saada nopeasti. Kaikki voittavat.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Seurustelu ja terveys

16 tammi 2015

Oikea seura on iso osa ihmisen terveyttä. Se on hyvä ottaa huomioon myös työterveydestä puhuttaessa. Sitä ei kuitenkaan usein oteta huomioon asiasta puhuttaessa. Kyseessä on kuitenkin melko yksityinen asia, joten sitä ei usein oteta esiin yleisestä työterveydestä keskustellessa. Se olisi kuitenkin hyvä laskea mukaan kokonaisuuteen, sillä esimerkiksi stressi on merkittävä osa ihmisen terveyttä. Se aiheuttaa kaikenlaista pahaa ja jopa juuri omituisia vaivoja joista lääkärit eivät välttämättä ole koskaan kuulleetkaan. Usein kuitenkin kyseessä on ihan tavallisia vaivoja. Joka tapauksessa seurustelu, kumppani tai jopa aviopuolison löytäminen on iso osa elämää, jota ei kannata sivuuttaa. Nykyisin seuraa voi löytää vaikka verkosta. Esimerkiksi kepeämpää seuraa voi löytää helpostikin. Jos haluat tietää miten löytää seksiseuraa helposti internetistä kannattaa tutustua aihetta käsitteleviin sivustoihin, joita löytyy kyllä aika monia. Esimerkiksi RSD Nation on hyvä paikka aloittaa tutustuminen aiheeseen. Toki monia muitakin paikkoja tosiaan löytyy, jos aihe kiinnostaa ja kyllä sen pitäisi.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Putkiremontti ja terveys

16 tammi 2015

Monet työt valitettavasti vievät työntekijältään usein terveyden. Se on erittäin ikävä asia. Itse henkilökohtaisesti olen kokenut tämän ja kärsin yhä vaivoista jotka sain aikaisen heräämisen eli univajeen ja rankan työtahdin seurauksina vuonna 2007. Onneksi kyseinen muutos myös laittoi elämäni täysin uuteen suuntaan joka on tuonut mukanaan myös niin suuria muutoksia, että tavallaan olen kiitollinen tästä muutoksesta, vaikka se yhä pilaakin elämääni melkoisesti verrattuna terveisiin yksilöihin. Tämä tapahtui siis työn merkeissä. Monet raskaat työt voivat käydä terveydelle pahasti. Prosessi ei välttämättä tapahdu nopeasti, mutta hiljalleen tekee ihmisestä sairaan. Onko esimerkiksi putkiremontin tekeminen sitten terveellistä? Tietääkseni valitettavasti ei ole. Prosessissa käytetään hengityssuojaimia työstä aiheutuvan pölyn määrästä johtuen. Hengityssuojaimet ovat kuitenkin erittäin tehokkaita. Mikäli olet muuten kyseisen remontin tarpeessa niin täältä selviää miten tehdään putkiremontti Helsingin alueelle esimerkiksi nyt kesällä. Prosessi vie tietääkseni muutaman kuukauden, mutta tuo usein tuloksena talon joka toimii hyvin vuosikymmeniä. Jos lisätieto aiheesta kiinnostaa kannattaa vilkaista http://www.viemarisaneeraus.info/viemarin_kuvaus.html mistä löytyy lisätietoa koko projektin yksityiskohdista, sen kestosta ja muusta aiheeseen liittyvästä. Näin on tiedossa tarkasti, mitä odottaa kun remontti on tarpeen.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Hautaustoimistot eroavat muutamalla tavalla tavallisista remonttitapauksista. Usein kyseisissä tiloissa on erittäin rauhallinen tunnelma. Sitä voi kutsua jopa kunnioittavaksi tavallaan. Jostain syystä sama tunnelma säilyy vaikka kyseisen yrityksen henkilökunta ei olisi edes paikalla vaan paikalla olisi pelkkää remontointiväkeä. Kyseistä ilmiötä on varsin vaikea ymmärtää. Sitä on vielä vaikeampaa selittää kenellekään. Eräs hautaustoimisto Espoossa tuli taannoin tutuksi yrityksemme väelle. Paikkaan vaihdettiin uusi katto, lattiat ja käytännössä koko paikka laitettiin uuteen kuntoon. Silti paikassa säilyi sama tunnelma. Omistaja oli remontin jälkeen työhömme erittäin tyytyväinen ja voi jälleen palvella hautauspalveluita tarvitsevia ihmisiä tuttuun tapaan kuten ennenkin. Työväkemme oppi myös jotain uutta itsestään sekä työstään ja ehkä jopa maailmasta. Työ tosiaan opettaa tekijäänsä vuodesta toiseen. Kaikki lähtivät tiloista kokemusta rikkaampina. Se on täysin varmaa.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Kuten otsikko jo sen kertoo, sähkötupakka voi parantaa terveyttäsi monin tarvoin verrattuna perinteiseen tupakkaan. Ensinnäkään et saa keuhkoihisi perinteisen tupakan savua, jonka on jo tuhansia kertoja todettu aiheuttavan syöpää keuhkoihin sekä monin muihin paikkoihin sekä myös laskevan fyysistä suorituskykyä esimerkiksi lenkkeillessä tai jopa puolisosi kanssa kotona tärkeissä asioissa. Esimerkiksi näistä syistä vaihto sähkötupakkaan on kannattanut monelle. On vielä hieman epäselvää, aiheuttaako sähköinen savuke joitakin muita haittoja ihmisille, mutta ainakaan tässä vaiheessa siitä ei vielä ole juurikaan todisteita. Se ei toki silti tietenkään tarkoita, että se ei olisi mahdollista. On siis syytä ajatella ja käyttää omaa järkeä ennen kuin ostaa mitään. Tämä sama ajattelumalli pätee toki kaikkeen muuhunkin ostoskäytökseen eli kannattaa olla tarkkana mihin rahansa laittaa. Sähkötupakka aloituspakkaukset ovat toki aika helppo keino aloittaa kyseinen harrastus eli se ei välttämättä edellytä suurta kynnystä. Sama siis kuitenkin tosiaan pätee moneen muuhun asiaan eli harrastuksen aloittamisen helppoudesta ei kannata päätellä juuri mitään. Se on vain yksi tekijä muiden joukossa asioita miettiessä. Tässä yhteydessä on hyvä miettiä myös harrastuksen kokonaishintaa sekä sen muita ominaisuuksia kuten sitä onko siitä sosiaalista hyötyä tai jotain muita hyötyjä. Nykyisin ihmiset pitävät aina vain vähemmän perinteisistä tupakoijista joten sähköisen polttaja on aina mielenkiintoisempi tuttavuus.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

This is a guest post by our friend David Shoe. David is an international SEO expert. Here it is:

Hello everybody. My name is Davide Shoe. I am an Anaheim SEO expert in an international SEO company. We actually have several renovation companies as our clients. They have liked our service a lot a we also like working with them so it is obvious that we continue this cooperation. We are also getting more and more these kind of companies as our clients almost weekly now. It is quite marvelous. These renovation companies want more customers for themselves and that is exactly what we can do with search engine optimization. SEO means actually altering a company´s website so that it is more relevant in Google´s eyes. When the website then is in front of people that look for renovation services they find the company and get more calls that way. It is actually very simple and companies are finally starting to see the benefits of being found on Google. I have been in this business for years now so for me it is very clear why you should be there but for many companies and people it is still a very odd area and they want nothing to do with it. Lucky for me there seems to be a new wave of people and companies who find the benefits of internet and it also helps their companies and lives a lot as well.

Internet and SEO picture

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Yrityksemme sai vähän aikaa sitten tehtäväkseen tehdä täysi remontti kauneushoitolassa pääkaupunkiseudulla. Remontti oli ensimmäinen laatuaan meidän yrityksellemme. Kyseinen paikka halusi uudistaa tiloissaan käytännössä kaiken. Seinät laitettiin uuden värisiksi. Jopa seinien paikkoja muutettiin niin, että se sopii erittäin hyvin kampaamopalveluiden tekemiseen ihmisille. Lisäksi tiloihin asennettiin hissi, joka oli kaikista suurin urakka. Kaiken kaikkiaan talon remonttiin meni aikaa jopa 4 kuukautta ja kahdeksan päivää. Se oli yrityksemme haastavin remontti tähän mennessä. Kyseessä oli helsinkiläinen kauneushoitola Glory For You, joka halusi tällä projektilla tuoda asiakkailleen mahdollisimman hyvän kokemuksen luonaan. Tulos oli kyllä varsin miellyttävä. Nyt he voivat tarjota asiakkailleen kynsien huoltoa, ripsien pidennyksiä ja muuta kaikkea, mitä kauneushoitolan palveluihin kuuluu. Toisinaan voi olla erittäin iloinen omasta työstään. Se on hieno tunne aina. Suosittelen opettelemaan jonkun taidon maailmassa erittäin hyvin. Se on palkitsevaa.

kauneushoitolan remontti

 

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·